Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brauerei Fässla Bamberg
249 notes
Brauerei Fässla Bamberg
Germany


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Hildebrand T
Hildebrand T
2 days ago
3.8
Nen dunkles Bier das tatsächlich nicht total verröstet schmeckt, approved

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Fässla
2 months ago
3.8
Kellertävän ruskeaa ja täysin kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, kevyen viljainen ja vierteinen, makean ja aromaattisen hunajainen. Maku makean maltainen, hieman vierteinen ja kevyen viljainen, makeahkon ja aromaattisen hunajainen, kuivakan keksinen ja sopivan humalaisen katkera ja rapsakka. Hyvät, omalaatuiset ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Ihan maukas ja mukavasti juotava lager. Pieni vierteisyys ja makeus tosin vie parhaan raikkauden ja juotavuuden. Talon maku alkaa pikku hiljaa hahmottumaan...

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Fässla
2 months ago
4.0
Meripihkaisen ja kuparisen tummanruskeaa ja lähes kirkasta. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean tummahkon maltainen, makeahkon ja aromaattisen hunajainen ja kevyen tallimaisen tunkkainen. Maku makean tummahkon maltainen, makean ja aromikkaan hunajainen, poltetun sokerinen, hieman tallimaisen tunkkainen ja kevyen humalaisen katkera. Oikein hyvät, tasapainoiset ja myös hieman yllättävät maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Maukas, yllättävän monivivahteinen ja mukavasti juotava tummalager. Parhaimpia kategoriassaan mitä on tullut maustettua.

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Fässla
2 months ago
4.3
Kevyen oranssisen rusehtavaa ja sameaa. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan ja makean vehnämaltainen, makeahkon banaaninen, neilikkainen, esterinen ja fenolinen. Maku maukkaan ja makean vehnäinen ja viljainen, makean ja raikkaan banaaninen, selkeän neilikkainen, esterinen ja fenolinen sekä lähes katkeraton. Hyvät, raikkaat, kepeähköt ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on kepeähkö, kevyen öljyinen ja hiilihappoinen. Oikein maukas, yllättävänkin raikas, kepeähkö ja hyvin helposti juotava vehnä. Mukava oma ote ja vivahde tyylissään.

Post author: Robin55
Robin55
@ Spieckeraner Garagenbräu
5 months ago
2.5
Leckeres süffiges Bier, kann man zwischendurch mal trinken.

Post author: Philip B
Philip B
@ Spieckeraner Garagenbräu
5 months ago
2.8
Süffiges Bier, kräftiges Aroma. Kann man gut mal abends oder zum Feierabend trinken würde ich meinen. Prost!

Post author: Kugelfisch
Kugelfisch
@ Lichtenfels
6 months ago
2.5
15Vol% dunkel Bernstein - süffig, lecka mit ordentlich Power ….Bambergator👌