Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pitkä uni 12.0%, Möly Brew, Finland
4 arviota
Pitkä uni
12.0% Imperial Stout

Arviot

Post author: Lauri
Lauri
2 years ago
Pitkä uni, Finland
4.4
Uutta kotiolutta panijapojilta. Tällä kertaa hiilihapoton versio: Sysimustaa ja läpinäkymätöntä. Ei vaahtoa. Tuoksu makean tumman maltainen, kevyen paahteinen, runsaan ja makean tumman siirappinen ja paahdetun sokerinen, kevyen luumuinen ja rusinainen sekä hieman romminen(?). Todella hyvä tuoksu! Maku runsaan ja todella makean tumman siirappinen, paahdetun sokerinen, makean tumman maltainen, maltillisen paahteinen ja tupakkainen, luumuinen ja rusinainen, jopa rommirynnyrinen sekä melko selkeän humalaisen katkera. Todella hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on täyteläinen ja pehmeä. Olipa kova avaus pojilta syvään tummaan päähän! Tähän vielä hiilihapot ja muutamia kuukausia kypsytystä tynnyrissä, niin olisi maailmanluokan olut. Kiitos! 🍻

Post author: JSJ
JSJ
2 years ago
Pitkä uni, Finland
4.0
Paksua tavaraa. Alkoholi hyvin piilossa, mutta vahvuuden huomaa jälkikäteen, kun rupeaa lämmittelemään kurkussa ja rintakehässä. Tuoksussa vähän häiritsee vahva mämmisyys, joka ei oikein iske. Ehkä jopa ylikypsää banaania. Onneksi maun puolella tämä jää taka-alalle ja mukaan tulee kahvisuutta ja suklaata. Oiva veto kuitenkin. Tämä versio kegistä.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
2 years ago
4.4
Erittäin hyvin onnistunut. Tästä tosin puuttui hiilihapot, koska kävi kiin kuivaksi, ettei jälkikäymiselle jäänyt sokereja. Mutta maut täysin kohdillaan ja suutuntuma todella huvä ja tuhti. Vähän enemmän happoja tai tynnyrin taikaa tekisi todennäköisesti hyvää tälle.

Post author: orson
orson
2 years ago
Pitkä uni, Finland
4.3
Tässä oli upean paksu runko ja tosi maukas. Tämä kun laitettaisi tynnyriin niin olisi varmasti todellista herkkua.