Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
B-Boys of Old 6.9%, Monkish Brewing Company, United States
13 notes
4.0
B-Boys of Old
6.9% New England IPA / Hazy IPA
Triple Dry Hopped (TDH) IPA featuring hand-selected Nelson Sauvin.
Houblon : Nelson Sauvin

Avis

Post author: Paukku S
Paukku S
@ Juova Hanahuone
2 months ago
4.2
Ai että, onpa hyvää. Täyteläinen suutuntuma ja suht tuoretta vielä. 🤩

Post author: Lyde
Lyde
@ Juova Hanahuone
2 months ago
4.2
Kiva creamy hopi bitter👍🏻 Paksu keltane🟡

Post author: Nikke
Nikke
@ Juova Hanahuone
2 months ago
B-Boys of Old, United States
4.4
Vihdoin monkkia lasissa.. Todella pehmeä ja jopa kermaista. Hyvinkin samettinen ja upea runko. Paljon nelssonia,trooppisen hedelmäinen,appelssiinia,persikkaa ja rypäleisyyttä. Hyvinkin pirteän oloinen sekä jopa karkkinen. Pienesti yrttisyyttä ja ruohoisuutta Tuo Humalaöljyisyyden määrä ja suutuntuma kertoo kuinka älyttömän paljon tässä on humalaa. Taitaa myös olla sopivan tuorettakin vielä Yleistäjorinaa/viba: Pitkän odotuksen jälkeen eteen sattui monkishia. Ohan tämä hieno ja upeasti tehty

Post author: Joakim P
Joakim P
2 months ago
4.1

Post author: JSJ
JSJ
2 months ago
B-Boys of Old, United States
4.2

Post author: orson
orson
@ Kaljafest Sääksjärvi 2024
2 months ago
B-Boys of Old, United States
4.3

Post author: Johan B
Johan B
2 months ago
B-Boys of Old, United States
4.7
The head disappeared in an instant. Aroma: Nelson! 🥰 Gooseberries, grape, tropical fruits. Bit grassy, some onion. Taste: Loads of hops! Close to hopburn, but it avoids that nicely. Juicy, soft & lovely. Citrusy/lemony. Fruity (stone fruits). I definitely get those gooseberrie/grape flavors. Quite green & grassy. Amazing!

Post author: RMS
RMS
@ Drikbeer
3 months ago
4.2

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
B-Boys of Old, United States
4.4
LC

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
B-Boys of Old, United States
4.1
Saunan päälle vähän kevyttä tarjoilee tänään Monkish ja heidän Triple Dry Hopped New England- tyylinen IPA. Humalana tässä oluessa on Nelson-Sauvin, ja tämä on tödennäköisesti tölkitetty 13/05/20. Ikää siis tänään tasan 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin vaalean keltaisena ja todella samean mehuisana. Pinnalle noysee sormen korkea vaalea vaahto, joka laskee melko nopeasti. Tuoksussa jäätävä määrä kuivahumalointia, kirpeää sitrusta, pehmeämpää appelsiinia ja persikkaa. Runsasta yrttisyyttä, vihreää metsäisyyttä ja kuivahkoa valkoviinosyyttä. Melko mielenkiintoinen kokonaisuus. Maussa kuivahumalointi on reilusti läsnä. Sellaista humalapellettisyyttä on havaittavissa, mutta mitään hopburnia ei kuitenkaan ole. Kuivahkoa sitrusta, appelsiinia ja ananasta. Kuivaa ja pehmeää yrttisyyttä ja kevyttä valkoviiniä. Suutuntuma on keskivertoa ja alkoholi on piilossa. Ei kyllä sitä parasta Monkishia. Vähän kevyt ja levoton kokonaisuus. Kokonaisuus on kuitenkin todella laadukas ja miellyttävä, mutta ei millään pärjää parhaimmille.