Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Northern Hipster 6.5%, FrauGruber Brewing, Germany
15 ratings
3.5
Northern Hipster
6.5% India Pale Ale

Reviews

Post author: Thralldomizer
Thralldomizer
5 years ago
3.6
Vahvan greippinen ipa Seppo Rädyn suosikkimaasta. Ei kait siinä, hyvää oli.

Post author: Julle
Julle
5 years ago
Northern Hipster, Germany
3.6

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Craft Beer Garden Festival 2019
5 years ago
3.3

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.3
Dry hoppediksi yllättävän mieto humalan maku, ei potki ja polttele kuin tavallisesti. Kuitenkin hieman enemmän humalaan kuin trooppiseen hedelmään painuva maku.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Northern Hipster, Germany
3.5
MBC 07/19, joka vihdoin ja viimein tuli perille, kun kolmannella toimituskerralla tuli väärien beer mailien sijasta vihdoin oikea mbc-setti. Eipä pari lootaa ilmaista kaljaa tätä odotellessa kyl haitannut. 😉 Tölkitetty päivän yli 5 viikkoa sitten. Sormen paksuinen valkea saippuainen vaahto. Vähän utuinen keltainen ipa. Tuoksussa pehmeää mehuisan happamahkoa sitrusta ja greippiä, humalaista ruohoisuutta, makeaa hedelmäisyyttä (ananasta, melonia) ja hieman mallasta. Maussa happamahkon kirpeähköä sitrusta/greippiä, humalaista ruohoisuutta, makeaa trooppista hedelmäisyyttä (ananasta, vaaleaa melonia) ja kepeää maltaisuutta. Katkeroa suht keskiverrosti. Jälkimaku on sitruksisen hedelmäinen ja kevyen maltainen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ----------- Hyvin tavallinen ja ihan kiva ipa, jota on helppo siemailla, muttei tästä jää mitää erityisempää mieleen.

Post author: tharju
tharju
5 years ago
3.5

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.0
Lähes kirkasta, kullankeltaista. Tuoksu on herukkamehuinen, vaniljainen, vähän valkoviininen ja hapan - hmm... suussa kevyt ja vähähappoinen. Maku on miellyttävän viinirypäleinen ja herukkainen, mandariinisella hedelmäisyydellä. Hiukan makea, kevyen katkera.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Northern Hipster, Germany
3.5
MBC 07/19 Saksalaisen Frau Gruberin tupla kuivahumaloitu jenkki-ipa, joka tölkitetty 13/06/19. Tänään siis ikää vähän yli 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena, ja aivan aavistuksen utuisena. Reilu sormen korkea valkoinen kermainen vaahto nousee oluen pinnalle. Tuoksussa oikein raikasta greippiä ja sitruunaa. Aavistus makeahkoa ananasta, humalakäpyä, pihkaa ja katkeroa. Maku on kevyt ja erittäin sitrusvetoinen. Aavistus ananasta ja persikkaa myös mukana. Miedosti katkeroa jälkimaussa. Vähän on ehkä vetinen. Happoja keskiverrosti. Noh.. keskinkertainen ja helppo jenkki-ipa. Sammuttaa janon, mutta siihen se jääkin. 3,5 tähteä.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Northern Hipster, Germany
3.6
Grapefruity, dry-hoppy and good malt body with bitter end. Decent old school IPA, from the hop-heavy days of 4-5 years ago. Very good drinkability. Expected bigger from Frau Gruber, but very well executed basic IPA.

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Northern Hipster, Germany
3.6
MBC 07/19 Greippiä, mandariinia ja kevyttä mallasta taustalla. Katkeroa mukavasti. Pieni tunkkaisuus kiusaa kokonaisuutta.