Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brauerei Spezial
140 ratings
Brauerei Spezial
Germany


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: beejayf
beejayf
@ Spezial Keller
13 days ago
5.0
Goldgelb mit sehr wenig Schaum - aber egal!! Den trinke ich ja nicht! Willkommen in der Königsklasse der Biere. Wenig Kohlensäure und eine ganz feine Rauchnote. Aufm Keller einfach genial! Aber auch sonst!

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Spezial
2 months ago
4.5
Meripihkaisen ruskeaa ja täysin kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu selkeän, kuivakan ja runsaan pyökkisavuinen, makeahkon maltainen ja viljainen. Maku maukkaan, makean ja kepeän karamellisen maltainen, makean hunajainen/karamellinen, miellyttävän, selkeän ja puumaisen savuinen, vihreän ruohoinen ja maltillisen humalaisen katkera. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Oikein maukas, tyylilleen uskollinen ja laadukkaan savuinen lager. Parhautta!

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Spezial
2 months ago
4.4
Hailakan oranssisen ja kullankeltaisen rusehtavaa ja sameahkoa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan ja makean maltainen, kepeän viljainen, kirpakan ja raikkaan hedelmäinen (etenkin omenaa). Hyvin omalaatuinen tuoksu. Jokin hiivan tuottama tai muuten valmistusprosessissa esiin tuoma aromi pistää esiin hyvinkin selkeästi. Maku makean vaalean maltainen, kepeän viljaisa ja leipäinen, makean ja hapahkon hedelmäinen (omenaa, päärynää), kevyen vihreän ruohoinen sekä sopivan humalaisen katkera. Hyvät ja tasapainoiset sekä hyvin omaperäiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Nyt ei ollut lainkaan mitä odotin. Runko jää huomattavasti kepeämmäksi ja makumaailma raikkaammaksi ja hedelmäisemmäksi. Siltikin erittäin maukas ja miellyttävän omaperäinen olut. Etuoikeutettu olo 🍻🙏

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Spezial
2 months ago
4.5
Oranssisen ja kullankeltaisen vaaleanruskeaa ja sameahkoa. Runsahko ja pilvisen pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean vehnämaltainen, makean banaaninen ja kevyen aprikoosinen, fenolinen ja esterinen. Maku maukkaan ja makean vehnämaltainen ja viljainen, makean banaaninen ja hedelmäsoseisen aprikoosinen, kevyen esterinen ja fenolinen sekä lähes katkeraton. Oikein hyvät ja tasapainoiset sekä hyvin omalaatuiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kevyen öljyisen pehmeä ja hiilihappoinen. Oikein maukas, mukavasti juotava ja varsin omaperäinen vehnä. Hieno olut!

Post author: Lauri
Lauri
@ Brauerei Spezial
2 months ago
4.6
Kuparisen ja tummahkon ruskeaa ja lähes kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean ja kevyen karamellisen maltainen, runsaan ja hieman puumaisen pistävän savuinen. Maku maukkaan, makean ja kevyen karamellisen maltainen, viljainen ja leipäinen, runsahkon, melko pehmeän ja puumaisen savuinen sekä hyvin maltillisen humalaisen katkera. Oikein hyvät, pehmeät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on kepeähkö, pehmeähkö ja vähähiilihappoinen. Oikein maukas, miellyttävän savuinen ja maltainen, vaikkakin rungoltaa Schlenkerlaa selkeästi kepeämpi ja myös savultaan pehmeämpi versio. Siltikin aivan maailman luokan olut ja etenkin suoraan lähteestä 🍻

Post author: Manguls
Manguls
@ Heilbronn
4 months ago
4.0
Langsam komm ich auf den Geschmack von rauchbier

Post author: Manguls
Manguls
@ Heilbronn
4 months ago
4.1
Muss man wollen

Post author: Manguls
Manguls
@ Heilbronn
4 months ago
4.5
Ein ganz besonderes Weizen. Mit dem typischen raucharoma - Typisch Bamberg. Holt mich ab !