Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
NK BRWR
15 ratings
NK BRWR
Finland

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Mikko H
Mikko H
3 years ago
3.5
Pitkän työputken päätteeksi mökille rentoutumaan, ja kaverin kotipanimoipa testiin. Alkoholiprosentti n. 7 ilmeisesti. Hyvän näköinen kestävä vaahto syntyy tummemman kuparisen oluen päälle. Tuoksussa on kypsää greippiä ja havua, myös karamellimaltaisuutta. Maussa on makeaa greippiä ja karamellimaltaisuutta. Myös havuisuutta on jälkimakua kohti enemmän. Runsas ja maltainen koostumus, ja alkoholin lämpöä muttei makua. Oikein kivan ryhdikäs west coast ipa. Kyllähän tätä voisi ostaa ihan kaupastakin (Alkosta näillä volteilla siis) 💪

Post author: Miikka M
Miikka M
4 years ago
3.0
Paikallisen pienpanimon herkkuja testissä. Maku paranee jokaisella puraisulla. Ken hiivan sivumausta valittaa, hän pysytelköön siidereissä. Pullossa ja sen sisällössä on tietynlaista kieltolain ajan kotikutoisen mökyöölin estetiikkaa, joten sanoisin tämän nautiskelun olevan myös matka historiaan, jonnekin sinne vuosille 1919–1932. Ei kaunis, ei paras, mutta sitäkin enemmän munaa.

Post author: Miikka M
Miikka M
4 years ago
3.8
Testissä paikallisen pienpanimon uutuus. Kotikaljamainen jouluisen hedelmällinen ja raikas maku. Käy varmasti kivasti kinkun kaveriksi joulupöytään. Tietyllätapaa ehkä hieman keskeneräisen makuinen, mutta oletettavasti tuotos paranee vain tulevaisuudessa. Kyllä tätä janoonsa juo!

Post author: Kallezor
Kallezor
4 years ago
3.1
Maku paranee erä erältä.

Post author: Hermanni-Hiiri
Hermanni-Hiiri
4 years ago
4.0

Post author: Kaskelhoff
Kaskelhoff
4 years ago
3.2
Illan toisena oluena toista paikallista. Prosentteja on maltillisesti ja kyseessä onkin yllättävän hyvä ja raikas janojuoma. Maku ei ole ollenkaan häiritsevän vetinen, vaan pitää kevyen, hieman sitruunaisen runkonsa hyvin loppuun asti. Juon tätä sata kertaa sadasta, jos vaihtoehtoina ovat Corona tai Sol.

Post author: Hermanni-Hiiri
Hermanni-Hiiri
4 years ago
3.5
@mämminiemi ensipuraisu tästä uudesta Jyväskyläläisestä herkusta!