Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rock City Brewing Co
19 ratings
Rock City Brewing Co
U.S. Virgin Islands

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
2 years ago
3.9
De Biertonnen joulukalenterin 14. luukku. Varsin makoisa dipa. Tuoksu on melko voimakas, sitruksista hedelmää ja jonkin verran humalointia. Maku on kirpeä ja mehukas, katkeroa on myös runsaasti. Jälkimakua hallitsee hurja humalointi joka tuntuu poskipäissä asti ja jää maistumaan suuhun.

Post author: Eetu
Eetu
@ De BierTonne
2 years ago
3.8
Joulukalenterista milloin lie. Aika kiva mangon, passionin sekä appelsiinin kokoontumisajo, vaikka runko onkin hieman kevyt. Mutta ylemmän keskitason perus trooppinen puolustaja.

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
2 years ago
3.9
Varsin passeli perus möyrijä.Hieman jättää kevyeksi makupuolella sitruksisuutta lukuunottamatta. Juo vikisemättä,mutta en ostaisi kyllä välttis toisten. 🎅🍻Joulukalenterista🎅🍻

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
2 years ago
4.2
Joulukalenterin 14 luukku. Olut on samean oranssia, noin sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, appelsiininen, greippinen, hieman yrttinen ja jotenkin heinäinen. Runko on reilun keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja makea, pehmeällä katkeroinnilla. Maussa on runsaasti trooppisia hedelmiä, sitrusta, appelsiinia, persikkaa, greippiä, humalaa, hieman karamellia ja aavistus ruohoisuutta. Tuoksun perusteella en kyllä odottanut kauhean paljoa, mutta tämähän muodostuikin aika oivaksi DIPA:ksi! Kiva katkerointi pitää asiat yllättävänkin raikkaana ja vaikka rungossa tuntuu olevan puhtia, niin kokonaisuus ei missään vaiheessa tunnu liialliselta prosentteihin verrattuna.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Hoptimaal
2 years ago
4.0
Saunan lämmitysolut. Valikoitui lähetyksen ensimmäiseksi koska tölkki oli ottanut kuljetuksessa itseensä. Odotuksia parempi. Sitrushedelmäinen, appelsiinimaista happamuutta. Tykkään, hyvä. 490:s panimo maistettuna.

Post author: Phil0
Phil0
@ Lehe Pruulikoda
3 years ago
3.5
Fruity with berries, and a sharp hoppy bitterness. Strong.

Post author: Tino.O
Tino.O
3 years ago
2.5
Nuoruus vuosien kilju kokeilut tästä tulee mieleen. Saa jäädä ekaksi ja vikaksi tätä laatua.

Post author: JES
JES
@ Uiltje
3 years ago
2.4
Metsämarjoilla höystetty tuplaipa. Mettämarjat höökii päälle ensipuraisulla. Viinimäinen kokemus ja kauhiat voltit. Menee turhan eksoottiseksi