Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy
38 arviota
Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy
Poland

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Harala
Harala
@ Wine, Spirit & Craft Beer Piwa Świata Białystok
9 months ago
4.2
Hieno rommin tuoksu vaniljan kera. Maussa rommi ja paahteinen mallas pää makuina. Kevyt vanilja, suklaa ja kahvi komppaa hyvin kokonaisuutta. Täyteläinen, matala happoinen. Jälkimaku rommi voittoinen ja tynnyrikin pääsee mukaan.

Post author: Harala
Harala
@ AlkoSpot Gdańsk
10 months ago
4.0
Tuoksu on tuttua ja turvallista vaniljaista Bourbonia. Maussa kevyttä paahteisuutta, kaakaota, melko runsasta vaniljaa ja runsasta on Bourbonkin. Abv on sen verran korkea, että maussakin sen huomaa. Valitettavasti se myös hieman peittää tynnyröinnin aromia. Jälkimaussa Bourbon pysyy kaakaon kanssa selkeästi päällimmäisinä.

Post author: Harala
Harala
@ Galicja
1 year ago
3.0
Galicja ravintolan omaa "mallistoa". Tämä oli lievä pettymys, "hiivaa" on melkein liikaa ja 7 %:seksi yllättävän "viinainen". Tummat kuivatut hedelmät ei oikein jaksa pelastaa kokonaisuutta. Jälkimausta jää vahvimmin mieleen ja kieleen pelkkä pullahiiva. P.S. Porsaan sisäfilekin oli ylikypsää😣

Post author: Harala
Harala
@ Galicja
1 year ago
3.8
Vihdoinkin kunnon banaaninen ja kevyen neilikkainen vehnä. Kuva valehtelee värin, koska tarjoilija ei pyöräyttänyt hiivaa kunnolla joukkoon. Todellisuudessa väri muistuttaa lähinnä hiiva liejua, mutta maku on hyvä. Kyseinen olut on valmistettu tälle Galicja ravintolalle, joten saatavuus muualta voipi olla heikohkoa 😆.

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
1 year ago
4.2
Väriltään ruskea. Tuoksusta tulee vahvoja sahtifiboja. Runsas, tuhti ja vehnäinen. Tosi hyvä.