Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Casabruja
30 ratings
Casabruja
Panama

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
9 months ago
3.6
Kaverin tuomisia Panamasta. Kirkas kultainen. Yhden sormen vaahto, jättää puolen sentin laidan ja paikoin pahenevan täyspeitteen. Kuplii vahvasti. Tuoksu mineraalinen ja multainen. Maku ohrainen, vahvat sitrusvivahteet alussa, kääntyy pian pajuiseksi ja maanläheiseksi. Vahva puinen sävy, myös ruohoisuutta. Sitruksinen sävy muuntuu joksikin, mitä en täysin tavoita, ehkä sitruunaruoho. Ei niinkään humalan ominaisaromia, mutta tunnistettavat humalansävyt. Maun perusteella veikkaisin, että tehty tuoreista humalakävyistä. Maku voimistuu loppua kohden. On kyllä vahvasti euro-IPAsta poikkeava. Katkerointia matala ja humalat muutenkin nousevat omaperäisinä. Mielenkiintoinen. Ei mikään superhyvä, mutta pisteitä siitä, että erottuu. Ja kyllä tämän mielellään juo.

Post author: Rompsa
Rompsa
10 months ago
2.0
Tässäkin ibu ihan minimi . Maku laventelia ja sitruunaa. Liian kevyt mun makuun . Janojuomaksi varmaan käy monelle.

Post author: Rompsa
Rompsa
11 months ago
2.8
Vaahto paksu kupliva. Väri läpikuultava kuparin ruskea. Tuoksu hieman hunajainen ja .... Maku hieman makea pihkainen, siirappimainen ja hedelmää en tunnista. Katkerointi kiva. Jälkimaku jää vähän latomaiseksi. Kuivahumalointi selkeä .

Post author: Rompsa
Rompsa
11 months ago
3.9
Väri kirkas kullanruskea. Vaahto erittäin ohut reunoille vetäytyvä. Maussa sitruunaa, apelsiinia ja hieman mangoa. Tuoksu hedelmäinen. Alkoa 8 joka ei maistu alkuun ollenkaa loppua kohden alkaa hieman nousta esiin. Tosi kova vedos kuitenkin Euroopan ulkopuolelta.

Post author: Miguel
Miguel
4 years ago
2.4
Pullosta juotuna Humalainen tuoksu Maussa makeaa mallasta ja trooppista humalaa. Helppo. Humalavoittoinen olut.

Post author: Juhathegreat
Juhathegreat
5 years ago
3.5
Pub Casablancan terassilla Panama Cityssa nautittu 30 asteen helteessä ja sateessa. Maistui erinomaiselta, mutta loppua kohti maut laimenivat ja viimeinen puraisu oli pakonomainen. Sitruunaa ja jotain eksoottista hedelmää löytyi.