Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fruity NZ Pils 6.5%, Hagström, Finland
14 notes
3.4
Fruity NZ Pils
6.5% Pilsner
Fruity NZ Pils on uusiseelantilaisilla hedelmäisillä humalilla voimakkaasti maustettu pils-tyyppinen lager. Hyvin vaalea väri on peräisin Belgomalt Pilsen Maltista. Katkerohumalana on Columbus/Tomahawk. Aromeista vastaavat Nectaron, Motueka sekä Riwaka, joita käytettiin myös kuivahumaloinnissa. Olut on valmistettu Olarin Panimossa Espoon Otaniemessä.
IBU : 80
Houblon : Motueka, Nectaron, Riwaka

Avis

Post author: jari
jari
@ Oluthuone Leskinen
1 month ago
4.0

Post author: Pikku-Timo
Pikku-Timo
@ Malja
1 month ago
2.0
Vähän turhan tympeä ja kitkerä, muutoin aika ok pikkuisen hedelmäinen ja raikkauttakin on. Parempaa kyllä löytyy samaan rahaan ja halvemmallakin.

Post author: Lauri H
Lauri H
@ Malja
2 months ago
3.8

Post author: Miika
Miika
2 months ago
3.5
Hedelmäisyys melkein peittyy pistävään makuun. Pilsiksi ei siksi vetinen.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Malja
2 months ago
Fruity NZ Pils, Finland
2.0
Upea, hedelmäisen makeahko tuoksu. Maussa pientä samaa heti alussa, mutta humalat iskee kiinni todella nopeesti, eikä ne päästä irti vasta kuin ihan viimeisinä jälkimaussa. Humalaa on paljon, mutta se ei silti iske liian kovaa. Taustalla yllättävänkin pehmeä runko. Kohtalaiset katkerot kuivattelee sitten loputkin luulot. Arvostan, mutta liikaa minun makuun.

Post author: orson
orson
@ Malja
2 months ago
Fruity NZ Pils, Finland
3.7

Post author: Valtteri Koo
Valtteri Koo
2 months ago
4.0

Post author: Lauri
Lauri
@ Malja
2 months ago
Fruity NZ Pils, Finland
4.2
Kepeän viljaisen ja kullankeltaisen rusehtavaa ja lähes täysin kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, runsaan, makean ja raikkaan trooppisen hedelmäinen (mangoa, guavaa, melonia, ananasta), hennon dänkkinen sekä kepeän maltainen ja viljainen. Maku maukkaan ja makeahkon maltainen, mukavan viljaisa, runsahkon, makeahkon ja miellyttävän trooppisen hedelmäinen (mangoa, guavaa, ananasta, melonia), kitkerähkön greippinen, kepeän dänkkinen sekä topakan humalaisen katkera ja rapsakka. Oikein hyvät, runsaat, melko monivivahteiset ja kohtuullisen tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja loppua kohden melko kuivakka. Oikein maukas, miellyttävän hedelmäinen, monivivahteinen ja topakan katkera lager. Ehkä lopun runsas katkeruus vie parhaan tasapainon ja juotavuuden, mutta muuten oikein hyvä olut!

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Juova Hanahuone
2 months ago
Fruity NZ Pils, Finland
3.7
Ihan mielenkiintoinen, runsaan hedelmäinen pils. Tuoksussa jotain erikoista mistä ei meinaa saada kiinni, mutta maku ja suutuntuma kohdillaan. Helppoa juotavaa.

Post author: Antza
Antza
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom (SULJETTU)
2 months ago
Fruity NZ Pils, Finland
4.0
Utuinen, oljenkeltainen olut. Ei juuri vaahtoa. Tuoksussa viljaisuutta, hentoa hedelmää. Maku hedelmäinen, viljainen, ruohoinen. Jälkimaussa napakka ruohoinen katkero. Yrttinen ruohoisuus maistuu pitkään. Jälleen kerran Hagström osuu omaan makuhermoon.