Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Comfort Hops 8.5%, Other Half Brewing Co., United States
3 notes
Comfort Hops
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Houblon : Citra, Galaxy, Mosaic

Avis

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Hoptimaal
1 month ago
Comfort Hops, United States
4.0
Galaxy, Citra ja Mosaic humalina. Tämä menee vähän ruokaa tehdessä ja syödessä. Tötsätty vissiin kesäkuussa. Vähän sain selvää leimasta. Kyl Kyl, nyt on sitrusta kärki edellä. Meinaan vahvempaa sitruunankuorta ja nuorempaa mangoisuutta. Myös katkeroa on mikä on itelle kiva poikkeus tähän tyyliin. Loppumaussa vähän melonia ja vehveämpää havua. Kauraisuutta myös täytyy sanoa, vanhana kaurapuuron suurkuluttajana. Pyöreähkö happoisuus pienellä kermaisuudella. Pientä napakuutta myös. Rungossa makiaa ja kuivaa kepsakan mehuisasti. Maistuu. Ja vielä paremmin mausteisen ruuan kanssa. 4/5

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
2 months ago
Comfort Hops, United States
4.4
Wow, this one is nice. It’s very tropical leaning towards passion fruit, mango, lychee and light pineapple. It’s juicy but has a little bit of a dry finish. Bitterness is light+. Medium thickness. Hides the abv well. What’s not to like.

Post author: Timo K
Timo K
@ Beer Republic Web Shop
3 months ago
Comfort Hops, United States
4.4
Nätti oranssi ja kiva vaahto, pitsikästä loppua. Appelsiininen sitrus tuoksussa. Makupuolella makeahkoa appelsiinia, lycheetä, passiota ja lievää valkoviinisyyttä. Kermainen ja tasapainoinen. Ei uutta pyörää, mutta mahtavasti kesäkuntoon rasvattu menopeli.