Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nectar Pils 5.0%, Plevna / Koskipanimo, Finland
43 arviota
3.2
Nectar Pils
5.0% Pilsner
Pikkulinnun kotiolut-kilpailun voittajaresepti! Raikkaan kesäoluen kruunaavat reilusti käytetyt Uusi-Seelantilaiset humalalajikkeet Superdelic ja Nectaron. Maukasta kesää! Tehty yhteistyössä Getto Tek Brewing:n kanssa.
IBU: 37

Arviot

Post author: Antza
Antza
@ K-Citymarket Vantaa Tammisto
2 days ago
Nectar Pils, Finland
2.0
Utuisen samea, oljenkeltainen olut. Reilu, tiivis, valkoinen vaahto. Maku sitruksinen, hedelmäinen, ruohoinen. Kylmänä todella runsas ja maukas. Oluen lämmettyä hiiva alkaa maistumaan todella voimakkaasti. Suutuntuma turhan hiilihappoinen. Kylmänä kuivahko lopetus. Lämpimänä hiivainen lopetus.

Post author: Ragnarök -
Ragnarök -
@ Fatijärvi
2 days ago
Nectar Pils, Finland
2.6
Hyvä ja raikas olut. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei huonoja puolia mutta ei toisaalta mitään mikä saisi ajattelemaan että olipa hyvää

Post author: Toni
Toni
@ Alko Verkkokauppa
15 days ago
3.5
Maistuva ja hedelmäinen pilsner olut

Post author: Asiik Isamove
Asiik Isamove
@ Alko Tampere Stockmann
19 days ago
Nectar Pils, Finland
3.3
Höttöönen vaahto ja aika kalvakka väri. Ompas hyvä mieto trooppinen ja tuttu tuoksu! Ensikulaus kertoo, jotta laiha kuplavesi taitaa olla! Aah! On raikas kirpakka ja hedelmäinen muka pilssi, suutakuivaavalla jälkimaulla. No on se toki vähä pilssimäisen katkeraki, mutta hedelmäisyys hallittee! Tosi köykäänen. Ei täs kyllä mallas maistu! Runkua tää enempi kaipaas ja... ...vaikka! En itte havaatte vetisyyttä yhtää. Nohh! Laiha hedelmäinen kuplaolut!

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko K-Citymarket Kupittaa
22 days ago
Nectar Pils, Finland
3.3
Kellertävän ja hailakan rusehtavaa ja sameahkoa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu kepeän ja makeahkon maltainen ja kuivan viljainen, makeahkon trooppisen hedelmäinen (melonia, ananasta, papaijaa) sekä hieman pesuainemainen. Maku kepeän ja makeahkon maltainen ja viljainen, kevyen trooppisen hedelmäinen (ananasta, melonia, papaijaa ,litsiä), hieman pihkainen ja tunkkainen sekä selkeän humalaisen katkera. Melko hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka ja hiilihappoinen. Hieman keinotekoisen oloisia makuja sisältävä ja tunkkaiseksi jäävä lager. Ei täysin onnistunutta humalien käyttöä, vaikka mukana on myös hyviäkin vivahteita. Pettymys!

Post author: Karmahii
Karmahii
@ K-Citymarket Linnainmaa Tampere
22 days ago
Nectar Pils, Finland
2.8
After loooong workday, needed something refreshing. Pils brewed with hops from New Zealand (superdeli and nectaron). Pours hazy straw yellow beer with durable 1-2 cm foamhat. Lively nice and continuous bubbling. Scent to citrus fruits and yeast, pilsnery grassy notes can be found with meticulous use of nose. Taste is modest in this slightly watery beer, flavors of orange peel and lime, yeasty too. Kind of disappointment.

Post author: Virpi E
Virpi E
23 days ago
3.0

Post author: Harala
Harala
@ Alko Sokos, Lahti
29 days ago
Nectar Pils, Finland
2.9
Hedelmäinen ja kitkerähkö. Pilsner🤔

Post author: Jombba
Jombba
@ Alko Verkkokauppa
29 days ago
3.4

Post author: KallioUG
KallioUG
@ Alko Seinäjoki Prisma
29 days ago
Nectar Pils, Finland
3.3
Hyvää todella perus kampetta.