Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
47th Street 8.0%, Other Half Brewing Co., United States
3 notes
47th Street
8.0% Imperial IPA / Double IPA
A gem of an imperial IPA, cut with Galaxy, Nelson Sauvin, and Cashmere. Sparkling notes of passionfruit, white wine, and mango.

Avis

Post author: Nikke
Nikke
@ Juova Hanahuone
2 months ago
47th Street, United States
3.9
Lasiinkaatuu oranssinkeltaista olutta eloisalla jopa nopealla sormenpaksuisella vaahdolla. Tuoksusta: Kypsää trooppistahedelmää,mangoa ja appelssiinia. Ruohoisuutta ja yrttisyyttä. Maunpuolelta: Kypsää trooppistahedelmää, mangoa,persikkaa ja appelssiinia. Yrttisyyttä,ruohoisuutta ja pieni kuivaa katkeroa Suutuntuma/runko: Pehmeä,täyteläinen,vanhahko ja hieman sokerinen. Medium about. Yleistäjorinaa/viba: Vähän ikää jo kerännyt oh. Kyllä mutta hyvin ikää kestää ja idea selkeä ei moitittavaa.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
5 months ago
47th Street, United States
3.8

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
5 months ago
47th Street, United States
4.2
Galaxy, Nelson Sauvin ja Cashmere. Galaxy tuo yleeensä mukanaan runsaasti greippiä, ruohoa ja joskus sellaista myyttistä märkää villasukkaa. Cashmere taas ainakin vahvasti ruohoa. Silti en nyt oikein saa tästä noita. En ainakaan siinä määrin mitä odotin. Appelsiinin kuorta, hedelmäisyyttä, greippiä, valkoviiniä, kivihedelmiä ja hieman ruohoisuutta. Jälkimaussa on peräkärryä, mutta jättää kuitenkin lopulta aika lempeän maun suuhun. Ei räjäytä pankkia, mutta hyvin tehty ja miellyttävä. Mukavan hedelmäinen.