Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Aina Lager 5.0%, Sonnisaari Panimo, Finland
270 notes
3.1
Aina Lager
5.0% Pale Lager
Débloquez l’autocollant Sonnisaari en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Gluteenitonta olutta on meiltä paljon kyselty viime vuosina. Nyt semmoinen sitten on tarjolla! Pienpanimon pieteetillä, aikaa säästämättä ja raaka-aineiden laadusta tinkimättä tämä teille tehtiin ja gluteenittomaksi testautettiin. Aina on kauniisti kullanhohtoinen, puhtaan viljainen, lempeästi saksalaisilla jalohumalilla maustettu vaalea täysmallaslager. Kaukana tärkkelyksellä tunkkaiseksi "jalostetusta" bulkista. Sopivalla tavalla helppo ja raikas lager jokaiseen tilanteeseen. Ainan kanssa voit huoletta ankkuroida itsesi esim. ruokapöydän ääreen, saunan lauteille, baaritiskille tai kalsarit jalassa sohvalle katsomaan aivotonta viihdeohjelmistoa. Toimii Aina ja kaikille. Panimohenksun ikisuosikki jo syntyessään.
IBU : 25
Sans gluten

Avis

Post author: DJSigma
DJSigma
6 days ago
3.0

Post author: Äsjii
Äsjii
10 days ago
3.3

Post author: Jiiäs
Jiiäs
10 days ago
Aina Lager, Finland
3.4

Post author: Temppu
Temppu
16 days ago
2.5

Post author: NemoTirhi
NemoTirhi
@ Prisma Koivistonkylä Tampere
21 days ago
3.2

Post author: Aki R
Aki R
21 days ago
4.0

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Sonnisaari Panimomyymälä
21 days ago
Aina Lager, Finland
3.2
Saunan jälkeen. Aina miettinyt miten lagerista tahi pilssistä saa paljon tekstiä, niin kuin eräät mestarit täällä. ❤️ No mie sanon vaan, että hauska nimi tällä oluella, toivottavasti pitää paikkansa. Onpa elävä ja hapokas suutuntuma, ihan meinaa unohtaa mitä makuja tulee. Todella raikas, melkein vissymäisellä tavalla. Makuja saan kepeän makiasta maltaasta, vehreydestä, makeammasta pähkinästä. Harmi vaan, että elävä happoisuus dominoi. Nyt oli pakko kattoa arvioita välissä ja kyllä raikkaasta puhutaan yleisesti. Oikei, itelle vaan liian paljon raikkautta, jos purisi kieleen olisi parempi. Nyt kuohkeaa poskipäihin. Jos jaksaa pyöritellä suussa, saa enemmän makua ja jos ei, niin saa raikasta lageria. Mene ja tiedä. Ehkä ei ihan Aina. 3,2/5.

Post author: Niko K
Niko K
@ Prisma Forssa
21 days ago
Aina Lager, Finland
2.6

Post author: Bora
Bora
@ Sonnisaari Panimomyymälä
22 days ago
4.0

Post author: RR
RR
22 days ago
3.6
Tuoksu sellainen, miltä olut haisi ennen vanhaan. Pikkuinen pils-viboja humaloinnissa. Pikkuisen makea lager. Loppumaussa kitkeryyttä kivasti. Hyvä olut.