Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Helium 5.0%, Siphon Brewing, Belgium
5 ratings
3.3
Helium
5.0% Sour / Wild Ale

Reviews

Post author: Anna
Anna
4 years ago
3.2
Tämä onkin hauska, aika hienovarainen ja mieto kylläkin. Hapan mutta sellaisella helpolla tavalla, ei sulata ikeniä. Vähän persikkakarkkia, mutta sitten vehnän pehmeys. Mikään ei hyökkää toisen yli.

Post author: Bradyco
Bradyco
5 years ago
3.6
Come ogni sour che ho affrontato finora, anche "Helium"non è una birra facile e non adatta a tutti. Ha un curioso retrogusto fruttato di pesca, dovuto all'aggiunta della purea in fermentazione. Di primo impatto non sembra birra ma dopo averci fatto l'abitudine si lascia bere,...ma cmq è...strana..

Post author: Gilles S
Gilles S
5 years ago
Helium, Belgium
3.8
Acide et sucré ! Fruité pêche et citron

Post author: Jeremy A
Jeremy A
5 years ago
Helium, Belgium
3.3

Post author: Juho K
Juho K
@ Smaakhuis.nl
5 years ago
Helium, Belgium
3.6
Tämä on kuulemma Wheat Peach Sour. Olut kaatuu lasiin sameana, kullankeltaisena, ohuen valkean vaahdon kera. Tuoksussa ohuesti persikkaa ja vehnäisyyttä. Maku on aika pehmeä souriksi, persikkaisuus ja sitruunaisuus tulevat kyllä esille, mutta pieni vetisyys tuntuu haittaavan hedelmäisyyttä kyllä liikaa. Tuntuu belgioluelta, jota vähän duunattu. Lisänä suolaa, vehnää ja makeutta. Jälkimaku on yllättävänkin pliisu, ohuen sitruksinen, persikkainen ja lopulta sitten kuivaa kuitenkin suun. Tämä on todella helppoa juotavaa.