Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Panther Cub 9.2%, Founders Brewing Company, United States
69 ratings
4.0
Panther Cub
9.2% Imperial Porter
A robust porter, Panther Cub is aged in the finest bourbon barrels available along with a kiss of maple syrup and vanilla extract. The aroma of maple and vanilla notes combine with a surprisingly deep character to make this rare creature one to gaze upon fondly. Don’t let it fool you, this kitty has claws.
IBU: 30
Barrel aged

Reviews

Post author: Thyy
Thyy
@ Alko Verkkokauppa
29 days ago
Panther Cub, United States
4.0
Olut on väriltään lähes musta ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on bourbonmainen sekä vaniljainen. Maku on suklainen, vaniljainen. Sopivan makea ja oikein pehmeä olut. Bourbonin makua on jälkimaussa

Post author: KjeldLangdam
KjeldLangdam
2 years ago
4.5

Post author: Grey
Grey
@ Gedeelde Vreugde
2 years ago
Panther Cub, United States
3.9
OLUT: Panther Cub PANIMO: Founders Brewing Co. OLUTTYYPPI: Imperial Pastry Porter (BA) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 9.2% VÄRI (EBC): Espressonmusta (90.0) KATKEROT (EBU/IBU): 30.0 TUOKSU: Vaniljaa, kuivapuuta, etäisesti Bourbonia. Melko nätti, mikäjottei. VAAHTO: Sormen mittainen. Hieman kermainen, hieman karamellinen. Kaunis. GREY’S VIEW Vanilja Uutteella ja Maapeli Siirapilla maustettu, Bourbon BA Imperial Porter. Makupuoli antaa lakritsia, kuivaa saunapuuta, agiilia vaniljaa ja vaahterasiirapin häiveitä. Makean vankka se näyttäisi olevan. Founderssiahan se. Runko on kyllä kevyt, pienikuplainen ja pehmeän lavea, helppoa siis. MUUTA MAINITTAVAA: Hieno Portteri. Jymäkkä ja vankka. Maut saapuvat varsin tasaisesti ja kokonaisuus on kyllä kelvollista kunttaa. Bourbon BA on kevyttä ja kuriositeetin kaltaista, itseä tuo ei kyllä haittaa. Hieno, pienehkö, tumma. BOTTLED 2/2021 TASTED 1/2023

Post author: Mr X
Mr X
@ North Penn Beverage
2 years ago
Panther Cub, United States
4.2
Has a medium+ bourbon and vanilla bean taste with some hints of chocolate. Don’t really pick up a lot of maple syrup as listed on the bottle. Finally made it down to FL. Let the fun begin. So I’m drinking some stouts - LOL. I’m in the mood for something stronger after being in the car for 2 days.

Post author: Kaiwen
Kaiwen
2 years ago
4.3

Post author: Waldo
Waldo
2 years ago
4.0

Post author: Juski
Juski
@ Beerdome
2 years ago
Panther Cub, United States
4.1
Ja yksi tumma kaveriksi. Tuoksussa vaniljaa, tynnyriä, vaahterasiirappia, pehmeää kahvisuutta ja ehkäpä hieman karamellisuutta. Varsin oivalliset ja pehmeät tuoksut. Suutuntuma pehmeän täyteläinen. Hieman ohut kuitenkin. Maussa bourbonia, kevyelti tynnyriä, tummaa suklaata, vaniljaa, vaahterasiirappia, pehmeän mokkaista kahvia ja paahdetta. Hieman myös nokisia vivahteita. Ei ammu överisti makean puolelle. Jälkimaku pehmeän bourboninen. Tasapainoinen ja ennen kaikkea pehmeä makupaletti. Melkoista linnunmaitoahan tämäkin Foundersin tekeles on. Bourboni ja tynnyri ei ammu yli vaan on mukana tässä oikein sopivassa määrin.  Jokin viimeinen silaus tästä kuitenkin puuttuu..Ehkäpä runko vaan on hieman ohut ja kevyt? Siltikin makunautinto!

Post author: Puliukko
Puliukko
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Panther Cub, United States
3.9

Post author: Peetu
Peetu
3 years ago
4.0

Post author: Thegirlandcraftbeer
Thegirlandcraftbeer
3 years ago
3.9